©  Niel Van Herck  - Rob Greenfield Talk 

© Niel Van Herck - Rob Greenfield Talk 

Hou 20 april in jullie agenda voor een boeiende 'How to Be the Change in a Messed up World' avond op KapOw met twee Ecoprins beeldverhalen en als spreker niemand minder dan Rob Greenfield!
SUNTAPES speelt muziek tussendoor! Met de docu 'North of the sun' eindigt deze mooie avond.

★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ 
Start om 18u op Kapow: Vegetarisch eten
19:30 start eerste ecoprins verhaal
"James Andiamo"
20:00 lezing van Rob Greenfield
21:00 start tweede ecoprins verhaal
"Sea and debris"
22:00 documentaire 'North of the sun' 
★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ 

We houden ons event op Kapow. Een voor ons vertrouwde plek waar iedereen zich thuis voelt en het altijd gezellig samenzijn is. We hadden geen betere plek kunnen vinden om ons event te organiseren. Big ups to KapOw ! 

Er is de mogelijkheid om een overheerlijke vegetarische maaltijd te verkrijgen, bereid door Arno van Lokaal.
https://www.facebook.com/LokaalGent/
Schrijf je in via onderstaande poll, zodat we een idee krijgen van het aantal mensen we kunnen verwachten. Graag het bedrag van 10€ + eigen bord en bestek meebrengen. Je zal het je niet beklagen!
Voor de liefhebbers zal er Yugen te verkrijgen zijn, gemaakt door Yannick Claerman.
https://www.facebook.com/yugenkombucha/

De vertoningen van Ecoprins zijn beide verhalen over personen die zich op bemoedigenswaardige manier inzetten voor het klimaat. Elk hebben ze hun eigen verhaal. Het zijn kleine helden in een probleem dat veel groter is, maar die hopelijk inspireren om hetzelfde te doen.

Het event is gratis omdat we iedereen willen bedanken die ons gesteund en geholpen heeft met de voorbereidingen en tijdens onze trip. 

Een speciale dank hierbij gaat naar Sarah Van Oostende (Yapado), Niel Van Herck (Tjoolaard) om ons in contact te brengen, Philippe en Chistophe Declercq (Elements bvba), Lionel Maes (Gopro), Patagonia, Erlinde Cornelis en Yannick Claerman.
Met de verkoop van een heerlijke vegetarische maaltijd en drank proberen we zo veel mogelijk centen terug te vorderen om Rob Greenfield te betalen.